ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που έκανε ο Δήμος στην πλειονότητα των σχολικών μονάδων:

“Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, μια νέα αφετηρία γνώσης, κατάκτησης εφοδίων και επίτευξης στόχων.

Μαθήτριες και μαθητές, καθηγητές και δάσκαλοι, ξεκινούν τον αγώνα της μάθησης έχοντας αρωγούς στο δύσκολο έργο τους, τους γονείς.

Εύχομαι σε όλους η νέα σχολική χρονιά να είναι αποδοτική και να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη των προσδοκιών και στόχων τους. Τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς αλλά και όλους τους συνδημότες ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού όπως ελαιοχρωματισμοί, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, περιφράξεις, συντήρηση κήπων στην πλειονότητα των σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Α’ Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν και στα έξι (6) δημοτικά, ελαιοχρωματισμοί στις αίθουσες διδασκαλίας, στους διαδρόμους, στα κάγκελα και τις πόρτες, στις μπασκέτες και τους κοινόχρηστους χώρους.

Επιπλέον, έγιναν οι παρακάτω ξεχωριστές παρεμβάσεις:

-Στο 1ο Δημοτικό: αντικατάσταση κεραμοσκεπής και σωληνώσεων κεντρικής στήλης

-Στο 2o Δημοτικό: εγκατάσταση μονάδων αερισμού και εξαερισμού υπόγειας αίθουσας αναγνωστηρίου και προμήθεια-τοποθέτηση δαπέδου laminate του ιδίου χώρου

-Στο 3ο Δημοτικό: επισκευή και αντικατάσταση θυρών

-Στο 4ο Δημoτικό: επισκευή αποχετευτικού συστήματος, αλλαγή ειδών υγιεινής και πλακιδίων στις τουαλέτες μαθητών και δασκάλων και στο χώρο βρυσών του προαυλίου

-Στο 6ο Δημοτικό: επισκευή μέρους στέγης και καθαρισμός υδρορροών, επισκευή της κλιματιστικής εγκατάστασης ψύξης – θέρμανσης – πυρανίχνευσης και πιστοποίηση  πυρασφάλειας, προμήθεια και τοποθέτηση εσωτερικών νιπτήρων και βρυσών, αντικατάσταση βρυσών στον προαύλιο χώρο

-Στο 1ο & 6ο Δημοτικό: τοποθέτηση συναγερμού

-Στο 1ο Νηπιαγωγείο: τοποθέτηση και βαφή μεταλλικών κυκλιδωμάτων

-Στο 4o & 7o Νηπιαγωγείο – προμήθεια και εγκατάσταση δαπέδων και πολυοργάνων στους προαύλιους χώρους

Σήμερα παραδίδουμε τα σχολικά κτίρια, πλήρως λειτουργικά, ευπρεπισμένα και ασφαλή σε μαθητές και καθηγητές, ώστε απερίσπαστοι να επιδοθούν στο δημιουργικό ταξίδι της γνώσης».

Καλή σχολική χρονιά”

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων

Ξένος Μανιατογιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *