ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η πρώτη συνάντηση εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς του Δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη, με τους διευθυντές των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-2018 έγινε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Στη σύσκεψη, μετά από το καλωσόρισμα των διευθυντών από τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Σοφία Χαντζάρα, συζητήθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι στα σχολεία, θέματα φύλαξης και καθαριότητας καθώς και ο προγραμματισμός των απαιτούμενων παρεμβάσεων για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους διευθυντές καλή δύναμη στο εκπαιδευτικό τους έργο, επεσήμανε την ανάγκη καθημερινής επικοινωνίας των διευθυντών με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου με στόχο την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και εξέφρασε την στήριξη της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής Α.Εγκολφόπουλος και ο Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου Π.Φυκίρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *