ΣΠΑΠ: ΤΟ ΝΕΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Νέο πυροφυλάκειο τοποθέτησε ο ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού) στο Πάτημα Βριλησσίων. 

Νέο πυροφυλάκειο τοποθέτησε ο ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού) στο Πάτημα Βριλησσίων.

Το σημείο όπου τοποθετήθηκε δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη εποπτεία από το Γαλάτσι και το Ψυχικό  έως το Πεντελικό,  έχοντας ως στόχο την επιτήρηση και την προστασία όλης της ανωτέρω περιοχής, από το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.

Η τοποθέτησή του συγκεκριμένου Πυροφυλακείου ήταν αίτημα που υποβλήθηκε  στον Σύνδεσμο από τον Δήμο Βριλησσίων, το οποίο έγινε αποδεκτό και υλοποιήθηκε άμεσα.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που κατορθώσαμε να τοποθετήσουμε άμεσα,  το νέο Πυροφυλάκειο Βριλησσίων, που είναι πολύ πιο  σύγχρονων προδιαγραφών, από τα καλύτερα που διαθέτουμε και το οποίο έχει τις προδιαγραφές να μετακινείται και να μπορεί να αποθηκεύεται, για να αποφεύγεται η φθορά του από τις καιρικές συνθήκες και τους βανδαλισμούς. Η επιλογή της θέσης έγινε σε συνεργασία του ΣΠΑΠ με τον δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων και το Πυροσβεστικό Σώμα και χαρακτηρίζεται, ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής, όσον αφορά τη θέση και την ορατότητά του, η οποία δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη εποπτεία της ευρύτερης περιοχής.

Συνεχίζουμε και εφέτος  το πρόγραμμα  τοποθετήσεων νέων Πυροφυλακείων, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες αλλά και τον προγραμματισμό των ενεργειών και των δράσεων που πρέπει να γίνουν, ώστε  μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και χρησιμότεροι στους Δήμους-Μέλη μας και στους συμπολίτες μας.

Εκπαιδεύουμε συνεχώς τους εθελοντές μας και τους εργαζομένους μας, εκσυγχρονιζόμαστε με τη χρήση νέων τεχνολογιών, λαμβάνουμε μέτρα και ενισχύουμε τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε χάρη στην οργάνωση και το συντονισμό που επιτυγχάνεται από τη Διοίκηση, τους εθελοντές και τους εργαζομένους του ΣΠΑΠ, η προσπάθεια που καταβάλουμε για την προστασία του Πεντελικού και της Βορειανατολικής Αττικής να είναι κατά το δυνατόν επιτυχέστερη και αποτελεσματικότερη.

Ας είναι λοιπόν καλότυχο το νέο μας Πυροφυλάκειο Βριλησσίων, προς όφελος του  Αττικού Περιβάλλοντος που όλοι αγαπάμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *