ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

“Ο Δήμος Βριλησσίων, η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων «Cine  Δράση» και το Εργαστήρι Κινηματογράφου του Δήμου «Κάνουμε Ταινία στα Βριλήσσια», στο πλαίσιο των δωρεάν προβολών για το φετινό καλοκαίρι, ολοκληρώνουν την κοινή τους αυτή προσπάθεια την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου, με διαφορετική ταινία κάθε ημέρα.

Συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 21/9,  προβάλλεται η γαλλική κωμωδία “Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι” που αφορά τις νόμιμες και παράνομες προσπάθειες ενός Γάλλου δημοσίου υπαλλήλου να πετύχει μια καλύτερη μετάθεση.
  • Το Σάββατο 22/9, προβάλλεται “Η Κόκκινη Χελώνα”. Ένα τρυφερό και ευαίσθητο animation που αφορά τις σχέσεις του ανθρώπου με το περιβάλλον. Η ταινία απευθύνεται κυρίως στα παιδιά αλλά και τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων οποιασδήποτε ηλικίας.
  • Την Κυριακή 23/9, προβάλλεται η ταινία “Τα παράπονά σας στο δήμαρχο” μια σαρκαστική σάτιρα για τις δημοτικές αρχές που δεν τηρούν ποτέ τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τους δημότες που βολεύονται από αυτήν ακριβώς την ακύρωση των υποσχέσεων και  το ρουσφέτι!

Όλες οι προβολές είναι δωρεάν και αρχίζουν στις 8:30μμ, στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος, του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Π. Μπακογιάννη 38-42.

Σας καλούμε όλους εσάς να απολαύσετε τις κινηματογραφικές αυτές βραδιές στην πόλη μας και να συζητήσουμε για τις επόμενες προσπάθειές μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων

Ξένος Μανιατογιάννης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *