Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ BLOG ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ (!) ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Απάντηση, σε δημοσίευμα blog (παρατίθεται παρακάτω) που προτρέπει σε αντικατάσταση (!) των επιτελών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Βιρβίλης:

“Αν και στην αρχή δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αυτό που έχει βγεί εδώ και 2 ημέρες, αλλά επειδή με ξέρετε δεν είμαι και άνθρωπος που αφήνω να πέσει κάτω κάτι, ιδίως για την δουλειά μου ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Παναγόπουλο τα εξής…

Πρώτον….ο τίτλος είναι λάθος…σημείωμα για την Πολιτική Προστασία…..μάλλον σημείωμα προς την Διοίκηση έπρεπε να έλεγε..αλλά αφού το πάμε γενικά το θέμα να σας απαντήσω.

Εάν λοιπόν η υπηρεσία δεν κάνει καλά την δουλειά της πολύ ευχαρίστως να έρθουν άλλοι στη θέση μας για να γίνει καλύτερη υπηρεσία για το καλό της πόλης.

Για να γνωρίζετε… η Διοίκηση…έχει τις παραιτήσεις μας όποτε θελήσει.

Δεύτερον…το γιατί υπάρχουν τα ίδια άτομα όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να ρωτήσετε την άποψη του Δημάρχου, και του πρώην Δημάρχου.
Νομίζω ότι με ένα τηλέφωνο και στους δύο, θα σας είχε λυθεί η απορία.

Τρίτον οι ευνόητοι λόγοι ποιοι είναι?????

Και τέταρτον και τελευταίο….κ.Παναγόπουλε χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, άποψή μου είναι ότι αυτό δεν βγήκε τυχαία τώρα…και συγνώμη για την έκφραση, δεν είναι δικό σας.

Κάποιος σας έβαλε να το γράψετε.

Άλλωστε σας έχουμε δεί σε2-3 τροχαία της πόλης μας και η κουβέντα σας πάντα ήταν “είστε παντού ρε παιδιά μπράβο σας…”.

Μπορώ να γράψω πολλά αλλά δεν έχω σκοπό….Για να γνωρίζουν κάποιοι που δεν ξέρουν…η Πολιτική Προστασία είναι παράλληλα καθήκοντα για εμάς.
Και όποιος επιθυμεί λοιπόν να αναλάβει πολύ ευχαρίστως!!

Να ξεκουραστούμε και εμείς και να μας βλέπει και η οικογένειά μας”.

Το δημοσίευμα το οποίο προκάλεσε την απάντηση του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων είναι το παρακάτω:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *