Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟ

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της υπεύθυνης ενημέρωσης όλων των πολιτών για θέματα διαχείρισης της δύσκολης οικονομικής περιόδου, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Κόκκινων Δανείων και δημοσίου χρέους, αφού εκπαίδευσε προσωπικό, προχωρά στη λειτουργία του πρώτου Γραφείου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών σε δήμο.

Στόχος είναι η εξυπηρέτηση και η σωστή κατεύθυνση αλλά και η όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν δυσκολία να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση δανείων και άλλων σημαντικών υποχρεώσεων.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό θα προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει στα νοικοκυριά ο Νόμος Κατσέλη ή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο εξωδικαστικός μηχανισμός, θα ενημερώνεται κάθε πολίτης σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του, ώστε να μπορούν υπεύθυνα να διαχειριστούν όλοι όλα τους τα χρέη και συγκεκριμένα το τι μπορεί να κάνει κάθε δανειολήπτης.

Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να λάβει αναλυτική πληροφόρηση για τα δικαιώματά του και κυρίως για το τι δεν πρέπει να φοβάται.

Απευθύνεται σε:

  • άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (προβλήματα υγείας, ΑΜΕΑ οικονομικά αδύναμους)
  • ανέργους
  • αγρότες και εργάτες
  • μισθωτούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
  • ελεύθερους επαγγελματίες
  • μικροέμπορους, μικροεπιχειρηματίες

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στεγάζεται στο κτίριο του

ΟΚΠΑ, Λ.Πεντέλης 62.

Ημέρες λειτουργίας: Τρίτη και Πέμπτη ώρες 08.00-15.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *