Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΥΡΟΦΥΛΑΞΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βριλησσίων:

“Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, ανταποκρινόμενη πλήρως στα καθήκοντα κάλυψης των υποχρέωσής της κατά τους θερινούς μήνες της αντιπυρικής περιόδου, μερίμνησε με την αναγκαία φροντίδα συντονισμού και την άγρυπνη καθημερινή παρουσία του προσωπικού αλλά και των εθελοντών, για την άρτια φύλαξη του Δάσους Θεόκλητου.

Παράλληλα, συνέβαλε στην πραγματοποίηση δράσεων καθαρισμού (Θεόκλητος και Ρεματιά Πεντέλης – Χαλανδρίου) και ποτισμάτων σε αναδασωμένα  σημεία του Δάσους Θεόκλητου και συμμετείχε στις δράσεις ποτισμάτων του πεντελικού όρους που οργανώθηκαν από τον ΣΠΑΠ, καθώς και στην περιβαλλοντική δράση 2ης Διάσχισης της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου που κατέληξε στο πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον φυσιολατρικό σύλλογο «Βριλησσός».

Τέλος, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, μετά από σχετικά αιτήματα της Πυροσβεστικής, ανταποκρίθηκε και φέτος άμεσα και αποτελεσματικά σε περισσότερα από δέκα (10) επείγοντα περιστατικά πυρκαγιών, διάφορων εστιών φωτιάς και άλλων ζητημάτων πολιτικής προστασίας στην Αττική.

Παράλληλα, προέβη και σε σειρά μικρότερων επί τόπου παρεμβάσεων καθημερινά, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, εντός των ορίων του Δήμου και ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων για την άρτια καθημερινή της λειτουργία και την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών της στα επείγοντα περιστατικά εντός και εκτός Βριλησσίων κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο, καθώς και στην Πυροσβεστική – και ιδιαίτερα στη διοίκηση και στο δυναμικό των 9ου και 12ου Π.Σ. – για την άριστη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται για την άρτια λειτουργία τους στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο σχεδιασμό πυροφύλαξης του Δήμου Βριλησσίων στον σύλλογο «Βριλησσός» και στο 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων.

Επίσης, ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους εθελοντές – μέλη των δημοτικών παρατάξεων για τη συνδρομή τους, στο σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», στο καφέ Pick Cup (πλατεία Άνω Βριλησσίων) και στο καφέ «Hole» (Λ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι), για τις χορηγίες εμφιαλωμένων νερών, όπως και στα φαρμακεία Φ. Μάρα, Ι. Τσούτσια και Σκουλά-Μπας, για τη δωρεάν παραχώρηση ειδών τους”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *