Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

 

Νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων εξελέγη ο Γιάννης Πισιμίσης, λαμβάνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των συμβούλων από την πρώτη ψηφοφορία.

Νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων εξελέγη ο Γιάννης Πισιμίσης, λαμβάνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των συμβούλων από την πρώτη ψηφοφορία.

Η εκλογή του έγινε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Αμέσως μετά την λήξη της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε:

“Συγχαίρω τον νέο Αντιπρόεδρο για την εκλογή του. Εκφράζω την ελπίδα ότι το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την νέα του σύνθεση, θα συνεχίσει να εργάζεται, χωρίς άλλες αναταράξεις, έως την ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής θητείας, διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του.

Όσες δυνάμεις και πρόσωπα επιδίωξαν την καθυστέρηση της εκλογής νέου αντιπροέδρου, αποδεικνύουν την οπτική που διαθέτουν και το ήθος που τους διακρίνει σχετικά με την διακυβέρνηση του Δήμου και τις ανάγκες των δημοτών. Εκείνοι θα τους κρίνουν.

Σε πείσμα όσων επιχείρησαν, είτε για λόγους προσωπικών εσωκομματικών τους αντιπαραθέσεων είτε και για να δημιουργήσουν προβλήματα στο δημοτικό έργο, να παίξουν με τους θεσμούς, να υποβαθμίσουν και να καταστήσουν όμηρο τον Δήμο, απαντάμε ότι δεν θα αφήσουμε ακυβέρνητα τα Βριλήσσια.

Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον Δήμο με πυξίδα μια νέα πολιτική κουλτούρα και αντίληψη συνεργασίας μακριά από κομματισμούς και προσωπικές στρατηγικές που κόστισαν πολλά στον τόπο και στους δημότες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *