ΟΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΕΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

Ανεβαίνοντας προς το θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη”, στο Νταμάρι άκουγες μουσικές και έβλεπες ανθρώπους με γεμάτα πιάτα στα χέρια να τσιμπολογάνε κατηφορίζοντας.

Προφανώς ήταν οι… πολύ πρωινοί, γιατί φτάνοντας, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας ο κόσμος ήταν πολύς παρά την παγωνιά.

Οι Βριλησσιώτες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων σερβίρει τσικουδιά στον κόσμο ενώ η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κερνάει σαρακοστιανές λιχουδιές.

Και ολόκληρες οικογένειες και παρέες νεαρών και μοναχικοί άνθρωποι “έδεσαν” στο γλέντι. Γιατί κανείς δεν πρέπει τέτοια γιορτινή μέρα να είναι μόνος του…

Και επειδή “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει” ο Δήμος Βριλησσίων είχε φροντίσει να υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό. Παραδοσιακή φασολάδα, ταραμοσαλάτα, λαγάνα,ντολμαδάκια, ελιές, χαλβάς και άλλα που μπορούσε να πάρει ο καθένας και μια και δυο και τρεις φορέςκαι βάλε αλλά και άφθονο κρασί, τσικουδιά και αναψυκτικά.

Το παρών στο χορό, με προτίμηση στα Καλαματιανά, έδωσαν ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης (ο οποίος κάποια στιγμή κέρναγε τσικουδιές τον κόσμο), η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη- Λάμπρου (που δεν σταμάτησε να ανταλλάσει ευχές με τον κόσμο) και ο Αντιδήμαρχος Αλέξης Μαυραγάνης (που διέπρεψε με τις φιγούρες του στην πίστα).

Πάντα τέτοια. Πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *