ΞΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ”

– ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ

-Το συνολικό μήκος του δικτύου που κατασκευάστηκε στα Βριλήσσια τα τελευταία δυο χρόνια, είναι υπερδιπλάσιο από το συνολικό μήκος των προγραμματισμένων επεκτάσεων του δικτύου στο σύνολο της Αττικής για την διετία 2018 – 2019.

“Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου της πόλης των Βριλησσίων”, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων και συνεχίζει:

“Το θέμα αποτελεί προτεραιότητα του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη.

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Δήμος Βριλησσίων δημοπράτησε και παρέλαβε δίκτυο συνολικού μήκους 15 χλμ καλύπτοντας μεγάλες περιοχές της πόλης που παρέμεναν χωρίς φυσικό αέριο.

Το συνολικό μήκος του δικτύου που κατασκευάστηκε στα Βριλήσσια τα τελευταία δυο χρόνια, είναι υπερδιπλάσιο από το συνολικό μήκος των προγραμματισμένων επεκτάσεων του δικτύου στο σύνολο της Αττικής για την διετία 2018 – 2019.

Οι επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου των Βριλησσίων, συνεχίζονται χωρίς καμία διακοπή.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Βριλησσίων συγκάλεσε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ειδική σύσκεψη με τους διαπιστευμένους εργολήπτες έργων φυσικού αερίου, για να τους ενημερώσει για τις νέες επεκτάσεις του δικτύου που προβλέπεται να γίνουν άμεσα στην πόλη (ενδεικτικά στις οδούς Φλωρίνης, Θερμοπυλών, Κισσάβου , Αλφειού, Παλαιών Πατρών Γερμανού, Υψηλάντου, Έβρου, Κολοκοτρώνη, Σπάρτης, Πατρόκλου κ.α.)

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε:

“Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη μας και η κάλυψη του συνόλου αυτής, αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα. Οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά το έργο που έχει γίνει.

Μέσα σε δυο χρόνια, παραδώσαμε 15 χλμ. δικτύου ενώ επί πάρα πολλά χρόνια το φυσικό αέριο δεν ερχόταν καν στα Βριλήσσια.

Υλοποιήσαμε τόσο μεγάλο δίκτυο μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώσει αυτό το έργο που αποτελεί ουσιαστική παρέμβαση για την ποιότητα ζωής των δημοτών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *