ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ 13 ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Με θέμα την ενίσχυση των κτιριακών υποδομών της εκπαίδευσης στο Δήμο Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/12/2021 ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ).

Με θέμα την ενίσχυση των κτιριακών υποδομών της εκπαίδευσης στο Δήμο Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/12/2021 ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ).

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Γιάνναρης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης, ο Γενικός Δντής Στρατηγικού  Σχεδιασμού & Έργων ΣΔΙΤ κ. Κυριαζόπουλος Θεόδωρος, ο Γενικός Δντης Έργων κ. Μυγδάλης Χαράλαμπος, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Στάικος Στυλιανός και ο Σύμβουλος Οικονομικών κ. Βρυώνης Αθανάσιος.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις κτιριολογικές ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στον Δήμο Βριλησσίων – με κύριο και πρώτο μέλημα τη δημιουργία 3ου λυκείου – η άμεση επίλυση των οποίων, συνιστά την ουσιαστική αναβάθμιση στο παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο.

Μετά από ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο και ανάλυση όλων των δεδομένων συμφωνήθηκε όπως ξεκινήσει η διαδικασία μελέτης για την ένταξη και υλοποίηση εκ μέρους της ΚΤΥΠ ΑΕ των παρακάτω κτιριακών έργων:
1. κατασκευή έξι (6) αιθουσών συμπληρωματικά στο 2ο Γυμνάσιο και αντίστοιχα έξι (6) αιθουσών συμπληρωματικά στο 2ο Λύκειο.
2.κατασκευή μίας (1) αίθουσας, προσθήκη, στο 5ο Νηπιαγωγείο.
3.κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο χώρο μεταξύ του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε: «Επιτύχαμε μια εποικοδομητική και σημαντική συζήτηση με ουσιαστικά αποτελέσματα για την εκπαίδευση στο Δήμο μας. Η συνεργασία με την ΚΤΥΠ συνεχίζεται και ελπίζω σύντομα να έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *