ΝΔ: “ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ (ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ) ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)”

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει ότι μπορεί να κράτησε ίσες αποστάσεις απέναντι σε υποψήφιους δημάρχους Νεοδημοκράτες που κατέβαιναν στον ίδιο Δήμο, αλλά τώρα, στον Β' γύρο, στηρίζει απόλυτα τους υποψηφίους- μέλη της και καλεί και τους υπόλοιπους να τους ψηφίσουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει ότι μπορεί να κράτησε ίσες αποστάσεις απέναντι σε υποψήφιους δημάρχους Νεοδημοκράτες που κατέβαιναν στον ίδιο Δήμο, αλλά τώρα, στον Β’ γύρο, στηρίζει απόλυτα τους υποψηφίους- μέλη της και καλεί και τους υπόλοιπους να τους ψηφίσουν.

Η ανακοίνωση:

“Νεοδημοκράτισες & Νεοδημοκράτες
Φίλες και Φίλοι,

Η Β3 Νομαρχιακή μας οργάνωση όπως γνωρίζετε πολύ καλά, στον 1ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, στους Δήμους, στους οποίους είχαμε πλέον της μιας υποψηφιότητας Δημάρχων, οι οποίοι είναι μέλη του κόμματος, κράτησε ίσες αποστάσεις και ουδετερότητα ως όφειλε.

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά, ως αποτέλεσμα φυσικά και του γεγονότος ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εκφράζει την μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας σε κάθε περιοχή, όπως περίτρανα αποδείχτηκε στην πρόσφατη νικηφόρα μάχη των Ευρωεκλογών .

Στον δεύτερο όμως γύρο των δημοτικών εκλογών, σε τρεις δήμους της περιοχής μας, έχουμε υποψήφιο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αντίπαλο με χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι φυσικό η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι στηρίζει απόλυτα τους υποψήφιους αυτούς που είναι μέλη της παράταξής μας, με συνεπή παρουσία και αγώνες.

Καλούμε να πράξουν το ίδιο και οι Τοπικές μας Οργανώσεις στους Δήμους αυτούς καθώς επίσης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα στελέχη των συνδυασμών τους, που είναι μέλη της παράταξης.

Όλοι μαζί ενωμένοι όπως δώσαμε την νικηφόρα μάχη για τις Ευρωεκλογές, θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε και την μάχη της δεύτερης Κυριακής, για να εκλέξουμε Δημάρχους άξιους και ικανούς να προσφέρουν στις πόλεις τους, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση, όπως την διαμόρφωσαν οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Γι’ αυτό η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει απόλυτη στήριξη:

-> Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής στον ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Σταθόπουλο 
->Στον Δήμο Χαλανδρίου στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΡΑΣΗ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Σίμο Ρούσσο.
->Στον Δήμο Βριλησσίων στον ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Ξένο Μανιατογιάννη.

Όπως φυσικά και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στην Ρένα Δούρου!

Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής

Χρήστος Σούλης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *