«ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ», ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Κύριος εισηγητής ο Βριλησσιώτης κ. Φώτης Κουρμούσης – Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών, διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11) και ώρα 20.00 με θέμα “Κόκκινα Δάνεια: Εξωδικαστικός Μηχανισμός & Χρέη προς το Δημόσιο”

Κύριος εισηγητής θα είναι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, ο συνδημότης μας κ. Φώτης Κουρμούσης – Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση αφορά αφενός ιδιώτεςκαθώς παρουσιάζει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και αφετέρου υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Οι στόχοι της εκδήλωσης είναι:

  • Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για τις οφειλές προς το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., ΕΦΚΑ κλπ) και
  • Να απαντηθούν ερωτήματα – απορίες των παρευρισκόμενων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *