ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντάς τους σταθερά, ανά μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με έμφαση τα τελευταία 8 έτη στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες.

Ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους, σχολεία, εταιρείες και όλους τους πολίτες της πόλης μας να συμβάλουν στη συγκέντρωση βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής, όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, μέλι, δημητριακά, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα ,κονσέρβες, φρυγανιές, αλλά και απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής. Μία μικρή ποσότητα από τον καθένα μας, μπορεί να γίνει τόνοι προϊόντων για όλους.

Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προσταστία & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων επί της Λεωφόρου Πεντέλης 62.

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210-6135611, 210 8105052 (καθημερινά 08:00 με 15:30)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *