Η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βριλησσίων Β. Αρσένη: Σας ευχαριστούμε… Σήμερα στείλαμε άλλους 4 τόνους βοήθειας για Τουρκία και Συρία

Αναχώρησε σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, η 3η αποστολή για τους σεισμόπληκτους Συρίας -Τουρκίας. Στην ανθρωπιστική βοήθεια των 4 τόνων του ΟΚΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης) του Δήμου Βριλησσίων , η οποία συγκεντρώθηκε αμέσως μετά την προηγούμενη, συμπεριλήφθηκε και η ανθρωπιστική βοήθεια της εκκλησίας των Αγίων 12 Αποστόλων, του συλλόγου γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Βριλησσίων.
Αναχώρησε σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, η 3η αποστολή για τους σεισμόπληκτους Συρίας -Τουρκίας.
Στην ανθρωπιστική βοήθεια των 4 τόνων του ΟΚΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης) του Δήμου Βριλησσίων , η οποία συγκεντρώθηκε αμέσως μετά την προηγούμενη, συμπεριλήφθηκε και η ανθρωπιστική βοήθεια της εκκλησίας των Αγίων 12 Αποστόλων, του συλλόγου γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Βριλησσίων.
“Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη συνεργασία όσον αφορά τη μεταφορά της αποστολής.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές του “Βριλησσού” για τη βοήθεια στη φόρτωση της αποστολής. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην ευαισθησία την οποία δείχνετε κάθε φορά» δήλωσε η κα Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, Πρόεδρος του ΟΚΠΑ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Βριλησσίων.
Η ανθρωπιστική βοήθεια μεταφέρθηκε σε αποθήκες σε στρατόπεδο στο Μενίδι τις οποίες χρησιμοποιεί και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ώστε να αποστέλλεται σταδιακά και με ασφαλή τρόπο στους σεισμόπληκτους.
Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στους “Γιατρούς του Κόσμου” και στον “Άλλο Άνθρωπο” για την ασφαλή διάθεση στις περιοχές που συνδράμουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *