Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τελέστηκε χθες στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βριλησσίων η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη.

Λίγο προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης Ιωάννης ευχήθηκε, να μιμηθούμε τον τρόπο του Οσίου Αντωνίου: «Να απαλλαγούμε από τα πάθη και τις αδυναμίες μας, να καθυποτάξουμε το διάβολο και να εξελιχθούμε περισσότερο πνευματικά στη ζωή μας».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα «έτη πολλά» στον π. Αντώνιο, όπως επίσης του χρόνου η πανήγυρη να τελεστεί στα θεμέλια του καινούριου Ναού.

Από την πλευρά του ο π. Αντώνιος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ιωάννη, γιατί κόσμησε με την παρουσία του την πανήγυρη, καθώς επίσης και τους ιερείς που μετείχαν αυτής.

Ευχαρίστησε επίσης τον εορτάζοντα πρόεδρο του συλλόγου ανεγέρσεως κ. Αντώνη Καλλίγιαννη, τους επιτρόπους, τους ιεροψάλτες, τις κυρίες του φιλοπτώχου και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην οργάνωση της πανηγύρεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, μοίρασε ο ίδιος το αντίδωρο, δεχόμενος τις ευχές από τους πιστούς που προσήλθαν για να προσκυνήσουν το λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου που θησαυρίζεται στο ναό και να ευχηθούν στον εορτάζοντα προϊστάμενο του Ναού π. Αντώνιο Πασσάλη.

ΠΗΓΗ: orthodoxia.info

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *