“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ”

“Συγχαρητήρια σε όλους τους Βριλησσιώτες μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όλο αυτό το διάστημα συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια για να βοηθήσουμε στην αγορά του ειδικού ηλεκτρικού αμαξίδιου για τον μικρό μας φίλο από την Αρτέμιδα.

Συνεχίζουμε την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στο Δήμο μας”, αναφέρει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, παραθέτοντας την ανακοίνωση για την επίτευξη του στόχου και την αγορά του αμαξιδίου:

"Συγχαρητήρια σε όλους τους Βριλησσιώτες μικρούς και μεγάλους που όλο αυτό το διάστημα συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια για να βοηθήσουμε στην αγορά του ειδικού ηλεκτρικού αμαξίδιου για τον μικρό μας φίλο από την Αρτέμιδα.

«Οι παρέες γράφουν ιστορία»! Όλοι μαζί μπορούμε !!! ευχαριστούμε την Κοιν.σ.επ  Ενα Παιδί Μετράει τ Άστρα που μας έδωσε την ευκαιρία να φανούμε χρήσιμοι και εμείς στο έργο τους  συγκεντρωνονας και εμεις με την βοήθεια όλων Εσας καπάκια ώστε να συμβάλουμε και εμείς στην αγορά του αμαξιδιου για τον μικρο μας φίλο στην Αρτέμιδα.

Έτσι λοιπόν  έφτασε η στιγμή που γράψαμε όλοι μαζί  με επιτυχία το πρώτο μας  κεφάλαιο. Παραδόθηκε στον μικρό μας φίλο, στην Αρτέμιδα , από την Κοιν.σ.επ  Ενα Παιδί Μετράει τ Άστρα το αμαξίδιο ειδικού τύπου που χρειαζόταν για να διευκολυνθεί η καθημερινότητα, οι δραστηριότητες και η ψυχαγωγία του.

Ευχαριστούμε όλους, κάθε σπίτι, σχολείο, δημόσιο οργανισμό, εταιρεία, αθλητικό χώρο που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Η ιστορία δεν έχει τέλος γι’αυτό συνεχίζουμε μαζί, δυνατά, με πίστη, με πείσμα, με φροντίδα και αγάπη έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε να συγκεντρωνουμε καπάκια και να συνεργαζομαστε με την Κοιν.σ.επ  Ενα Παιδί Μετράει τ Άστρα για να μπορούμε να βοηθήσουμε στο έργο τους για να πραγματοποιηθουν και άλλες ιστορίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *