ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΟΚΠΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

Την κατωτέρω ευχαριστήρια επιστολή προς τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων έστειλε ο Σύλλογος Τριτέκνων- Πολυτέκνων Αττικής “Άγιος Νεκτάριος” (Σ.Π.Α.Α.Ν.), για τη βοήθεια στην αγορά αμαξιδίου για ένα 10χρονο αγοράκι:

“Ευχαριστούμε τον Δήμο  Βριλησσίων και ιδιαίτερα τον Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης για την μεγάλη κινητοποίηση για την μεγάλη ευαισθησία του για την άμεση ανταπόκριση για τον μικρό μας φίλο στην Αρτέμιδα.

Μας πρόσφερε μια μεγάλη ποσότητα σε καπάκια περίπου 390 κιλά. Θέλω να αναφερθώ στον οργανισμό αυτό ιδιαίτερα γιατί με εντυπωσίασε το γεγονός ότι πίσω από αυτόν κρύβονται Άνθρωποι δραστήριοι ευαίσθητοι, πρόθυμοι, συνεργάσιμοι.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο του Οργανισμού Αρσένη- Λάμπρου Βούλα που από την πρώτη ώρα που το δημοσιεύσαμε ήταν δίπλα μας και θα είναι και εκείνη και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης δίπλα μας μέχρι να τα καταφέρουμε… και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ σύντομα !!!”.

Η προσπάθεια συνεχίζεται… Ο ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων καλεί όλους να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε σύντομα αυτό το παιδάκι να μπορεί να έχει το ειδικό αμαξίδιό του.
Καθημερινά, μπορείτε να φέρνετε τις σακούλες με τα καπάκια σας στον ΟΚΠΑΔΒ ,Λ.Πεντέλης 62.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.
Ξέρουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *