ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11- ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) ξεκινάει το πρόγραμμα ‘Πολιτιστικές Διαδρομές 2016-2017’ με πρώτη εξόρμηση στο Καστόρι Λακωνίας  για τη γιορτή της “Μπουκουβάλας”, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πεζοπορούμε στο  Καστόρι, σε ένα από τα πιο όμορφα φαράγγια που σχηματίζει ο ορεινός όγκος του, περνώντας μέσα από ρυάκια, σχηματισμούς από βάθρες, αλλά και αιωνόβια πλατάνια,  όπου και θα πάρουμε μέρος στη γιορτή της “Μπουκουβάλας”, που σηματοδοτεί την έναρξη της ελαιοπαραγωγικής διαδικασίας..

Το πέρασμα από το Νοέμβρη στο Δεκέμβρη σημαίνει την εκκίνηση της μεγάλης γιορτής του μαζέματος της Ελιάς. Η Λακωνία, τόπος της ελιάς για αιώνες τώρα, αποτελεί ιδανικό, πραγματικά, προορισμό για να ζήσεις αυτό τον πυρετό του αγροτικού κόσμου που ακόμα και σε εποχές δύσκολες, όπως οι τωρινές, δεν παύει να καλωσορίζει μαζικά, με αίσθημα χαράς και ευγνωμοσύνης τον ερχομό του ευλογημένου καρπού. Παστό, ελιές, ρέγγα και φασολάδα. Πλούσιο σε γεύση και αρώματα, το μενού συμπληρώνει γευστικό λακωνικό κρασί και ήταν ότι πρέπει για να το απολαύσεις δίπλα στη φωτιά.

Ώρα αναχώρησης: 7.30π.μ (οδός Ολυμπιονικών – Γήπεδο Ποδοσφαίρου)

Ώρα επιστροφής:   21.00μ.μ.

Εισιτήριο: 15 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: 2108101510 & 511 κα Μάγδα Μιχαηλίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *