ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙ.ΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

Στόχος διαρρηκτών έγινε μονοκατοικία στα Βριλήσσια το πρωί της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να καταδιώκουν τους δράστες μέχρι το Ζεφύρι.

Στόχος διαρρηκτών έγινε μονοκατοικία στα Βριλήσσια το πρωί της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να καταδιώκουν τους δράστες μέχρι το Ζεφύρι.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι μεταξύ 10.00 και 11.00 το πρωί. Έψαξαν όλους τους χώρους, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η συμμορία αποτελούνταν από τρία – τέσσερα άτομα. Ένα εξ αυτών είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από τη μονοκατοικία. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν μέσα στη μονοκατοικία την ώρα που έγινε το περιστατικό.

Περίοικοι περιέγραψαν στους αστυνομικούς το αυτοκίνητο και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. Άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν μετά από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών επί της Αττικής Οδού, στο ύψος του Ασπροπύργου.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε προς το Ζεφύρι. Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη για αρκετή ώρα. Όταν οι δράστες έφτασαν τελικά στο Ζεφύρι μπήκαν με το όχημα μέσα σε καταυλισμό Ρομά και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν. Τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μία σακούλα με κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *