ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης με  τη δομή των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείου και σε συνεργασία με την  Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» , συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά, το πρόγραμμα «Δεν Ξεχνώ Τη Μνήμη Μου», το οποίο παρέχεται η  δυνατότητα δωρεάν ελέγχου μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Βασικός σκοπός του προγράμματος «Δεν Ξεχνώ Τη Μνήμη Μου» είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη της νόσου τουAlzheimer και των άλλων μορφών άνοιας, με τη χρήση ειδικών ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με τη μνήμη και τις διαταραχές της.

Οι έλεγχοι μνήμης προσφέρονται δωρεάν και κατόπιν ραντεβού κάθε Πέμπτη από τις 9:00 έως τις 14:00, στο χώρο των Κοινωνικών ιατρείων-Φαρμακείο,(Λεωφ. Πεντέλης 62, 1ος όροφος)  και απευθύνονται σε όλους τους ηλικιωμένους δημότες και κατοίκους των Βριλησσίων που παρουσιάζουν προβλήματα μνήμης και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ψυχολόγο της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας με τους Νευρολόγους και Ψυχιάτρους των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείου.

Για να κλείσετε ραντεβού  επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ιατρείων στο τηλ. 210 8045564

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *