ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ, ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Διήμερο μουσικό αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη για την προσφορά του στο παραδοσιακό τραγούδι, στο Θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” (Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια).

 Είσοδος ελεύθερη- Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων.

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, ώρα έναρξης 21:00

Βραδιά παραδοσιακών χορών

Θα χορέψουν τα μέλη του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών του ΠΑΟΔΗΒ.

Διδασκαλία-Χορογραφία : Νατάσα Ταβουλάρη

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα έναρξης 21:00

Βραδιά Παραδοσιακού τραγουδιού

Ο Χρόνης Αηδονίδης έχει αναμφισβήτητα αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής.

O Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων τιμώντας τον, θα παρουσιάσει μία βραδιά στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη και στην παραδοσιακή μουσική .

Πρόκειται για μία μουσική διαδρομή από τη Θράκη στην Κρήτη και από τα Επτάνησα στη Μικρά Ασία, αφιερωμένη στον σπουδαίο ερμηνευτή της ελληνικής παράδοσης.

Στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη Βουγιουκλάκη  δίνουν ραντεβού με το κοινό τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις εννέα το βράδυ ο Χρόνης Αηδονίδης και οι :Παντελής Θαλασσινός, Σοφία Παπάζογλου, Νεκταρία Καραντζή και ο Βαγγέλης Δημούδης. Ο μεγάλος βάρδος της ελληνικής παράδοσης και οι  γνωστοί  ερμηνευτές θα ενώσουν τις φωνές τους και θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της ελληνικής παράδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *