ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Για τη λήψη των μέτρων ετοιμότητας που σχετίζονται με τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο γραφείο Δημάρχου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ) του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη υπό το συντονισμό του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της θερινής περιόδου και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό των προληπτικών ενεργειών αλλά και των άμεσων επεμβάσεων για τη διαχείριση των συνεπειών και εκτάκτων  αναγκών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα,  εν όψει χειμώνα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας  Αλέξης Μαυραγάνης, ο κ. Χαχλάκης Αναστάσιος από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α.Τ. Βριλησσίων Αθανάσιος Σαραντάρης, ο Αντιπύραρχος Ζαμάνης Ιωάννης του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ο Επιπυραγός Αρτοποιός Ιωάννης του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού καθώς και από πλευράς υπηρεσιακών στελεχών και ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Τ. Μαρτιγόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *