ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ “ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”

Ο Δήμος Βριλησσίων προκηρύσσει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση κινητής καντίνας–κυλικείο–αναψυκτήριο που βρίσκεται εντός του πάρκου «Μαρία Κάλλας» (πρώην ναυτικό οχυρό Βριλησσίων) με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μίσθωμα) τριακοσίων ευρώ (300,00€) μηνιαίως.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, οδός Δημητρίου Βερνάρδου 23, την 9η μηνός Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που έχει οριστεί με την υπ’ αριθ. 88/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να γίνουν δεκτοί στην δημοπρασία πρέπει να προσκομίσουν γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού τριακοσίων εξήντα ευρώ (360,00€).

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται από το Τμήμα Εσόδων καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (τηλέφωνα επικοινωνίας: 213.20.50.503, 504,592, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Κλοτσώνη Νέλλη, κ. Σπηλιωτοπούλου Μαργαρίτα και κ.Μαλτέζος Ευάγγελος).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *