ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ- ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ…

“Στις 23/5/2018, περίπου στις 9 η ώρα το βράδυ, εντελώς τυχαία,  δύο κάτοικοι της περιοχής διεπίστωσαν ότι άγνωστος/άγνωστοι είχαν ανάψει (για άγνωστο λόγο) μία μικρή φωτιά στην αριστερή όχθη του ρέματος Πεντέλης – Χαλανδρίου, λίγο πριν το τέλος της οδού Πάρνηθος και την έναρξη της οδού Λακωνίας. Η φωτιά σβήστηκε μετά από επέμβαση των δύο κατοίκων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική”.

Το περιστατικό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο “Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό”. Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

“Επειδή για όλους όσους κατοικούμε στις περιοχές που συνορεύουν με το συγκεκριμένο ρέμα, η ρεματιά αποτελεί ουσιαστικά προέκταση του Σπιτιού μας,  την οποία σίγουρα αγαπάμε όπως το Σπίτι μας, για όλους δε (κατοίκους, επισκέπτες  και απλούς περαστικούς) αποτελεί ένα ξεχωριστό τοπίο, ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, σπάνιο για το συνηθισμένος αθηναϊκό, αστικό τοπίο,  βασίλειο πολλών ζώων και φυτών.
Για τους λόγους αυτούς
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣ !!!.
 
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ  ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ,  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ.
Με εκτίμηση,
Χρυσούλα Καρατζή
Κάτοικος Πολυδρόσου
Γραμματέας Συλλόγου “Σύλλογος Κατοίκων Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *