Έκτακτη αιμοδοσία σε Βριλήσσια και Χαλάνδρι για τους τραυματίες των Τεμπών

"Έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες του δυστυχήματος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στα Δημοτικά ιατρεία της πόλης μας. Λ. Πεντέλης 62 Από τις 10.00-15.00 σε συνεργασία με το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας με κάθε τρόπο στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών..

ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

“Έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες του δυστυχήματος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στα Δημοτικά ιατρεία της πόλης μας. Λ. Πεντέλης 62 Από τις 10.00-15.00 σε συνεργασία με το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας με κάθε τρόπο στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών..
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…
Κάνω έκκληση σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και στους συμπολίτες μου ηλικίας 17-60 ετών, οι οποίοι δεν έχουν ξαναδώσει αίμα, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της εθνικής τραγωδίας που ζούμε. Είναι τεράστια η ανάγκη και για την επόμενη εβδομάδα όπως ενημερωθήκαμε από τα νοσοκομεία που νοσηλεύονται ήδη οι τραυματίες”.
– Β. Αρσένη -Λάμπρου
Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και Αγωγής Υγείας

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στην οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προχωρά ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου, από 09:00 έως 14:00, στο κτήριο της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, που βρίσκεται επί της οδού Αλ. Παπάγου 7, στον 2ο όροφο.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να κλείσουν ραντεβού στα τηλ.: 213 2023918 -919 -921 του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη τους στα θύματα του πρωτοφανούς δυστυχήματος.

Χρήσιμη πληροφόρηση

Οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να μην έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού ή γρίπης τις τελευταίες πέντε (5) ημέρες πριν από την αιμοδοσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *